De goda människorna vinner alltid….

….trots den vedervärdiga händelsen i Stockholm i fredags som inte kan ursäktas på något vis, och är utförd av lyd soldater som är på en låg medvetande nivå, och inte har förmåga i nuläge att begripa att de endast är schackbönder som kan offras lika lätt av de som ännu en gång valde att offra människoliv i sin orkestrerade attack i fredags.

Just nu handlar det om utveckling av medvetande och mänskligheten har nått en kulm där det gamla Illusionsparadigmet inte längre klarar av att lura och dölja, och därmed visar upp sina fulaste sidor, och även de djupaste sovande nu tvingas se vad Illusionen  innebär. Tidigare har Sveriges befolkning kunnat blunda för det som sker inklusive sin delaktighet i och med Sveriges vapenindustri, men, den senaste händelsen kommer att lyfta fram även denna fråga och det är nu svårt att blunda för sanningen om sin egen medverkan, alltså finns en möjlighet att även utvecklas i och med denna upptäckt. I NewsVoice artikeln motiverar den misstänkte för attacken i fredags sin handling genom att säga följande: ”I bomb Sweden because you bomb Syria”. I artikeln redogörs även för svenskt hemligt deltagande i krig och artikeln i sin helhet kan läsas här:http://newsvoice.se/2017/04/10/rakhmat-akilov-swedens-secret-warfare/

Kompetens kommer inte med i bilden när psykopaterna driver vidare sin desperata plan om One World Corporation, för de har redan både misslyckats och avslöjats, men det kan inte en psykopat ta ställning till som en människa med moral och inbyggd kompass om rätt och fel kan, och som förmodligen även vid en insikt om att spelet är förlorat skulle be om förlåtelse och göra bot så gott det går för allt lidande en har ställt till med för sina medmänniskor. Alex Jones har Bilderbergexperten Daniel Estulin som gäst i sin show som redogör för blodlinjernas interna konflikter och paniken som råder hos denna sk elit (jag föredrar att inte benämna parasiterande individer för annat än de är, psykopatiska parasiter) och med en insikt i om att den ekonomiska kraschen kommer att ske senast i början av 2018. Hela videon kan ses här:  Bildeberg Expert: Elite are in full panic mode

Även denna inre konflikt hos globalisterna är naturligtvis iscensatt för utan konflikt kan inget krig som medför ekonomisk vinning startas. Precis som Daniel Estulin nämner i intervjun är de ryska ekonomiska politiken ditsatt av Bill Clintons gäng och Putin arbetar för den västerländska bank eliten / globalisterna. Samma system och agenda. Missa inte heller Redfining god med dess globalist agenda watch som uppdaterar kontinuerligt:

”The globalists control both sides in the current political drama – both the “Establishment” side (Obama, Clinton, Soros, the Bilderbergers, the mainstream media, etc.) and the “Anti-Establishment” side (Trump, Le Pen, Putin, the BRICS, the alternative media, etc.). They are deliberately staging a dialectic conflict between the two sides in order to implode their existing “Establishment” and erect a new one (the multilateral / multipolar New World Order) in its place. Read Understanding the NWO Strategy for more information on what they’re doing.”

Efter att fyra liv i fredags offrades av samma Psykopatiska Parasit Sammanslutning – PPS, och springhjonen i den svenska regeringen nu applåderar sig själva och de andra orderföljarna om hur bra de hanterat terrorattacken för att inge förtroende som styre för att strama åt kontrollen i försöket att utföra PPS onda plan om One World Corporation, har de samtidigt mage att uttala sig om att vi ska hålla oss lugna och inte vara rädda, och det är visserligen till ingen nytta att vara rädd eller att agera i panik, MEN, vi ska vara rädda, väldigt rädda, för Psykopaterna skyr som sagt inga medel och liv offras inte bara i Sverige utan globalt i stora siffror antal döda och har gjorts länge, MEN, vi ska agera smart, ta tillfället som erbjuds till utveckling både för personligt utvecklig samt det gemensamma delade medvetandet som nu kan växa och med det kan vi införa början till det nya samhället som är FÖR mänsklighetens välmående och inte en individs begäran. (Läs egots förfall).

Julia Cesar och Snaphanen skriver i sin artikel Vi ska vara rädda bla om den bristande kompetensen för uppdraget mot våldsbejakande extremism som Mona Sahlin och Alice Bolibompa blev valda till, och hur Alice blev ”the black man card” för den svenska regeringen. Artikeln är som vanligt av JC klockren även om många vill få det att handla om svenska rasister så är det bara de som inte kan se orsakssammanhanget i sakfrågan som tar till sig det billiga argumentet, för orsaken är densamma, en psykopatisk sammanslutning av sinnessjuka varelser som tar sig rätten att försöka äga allt här på jorden inkluderat människors medvetande och som inte skyr några medel att tillskaffa sig det deras begär kräver.

Det som är nytt är att ett stort antal folk faktiskt är medvetna i en mycket större omfattning än vad som var beräknat, och detta är även orsaken till paniken hos blodlinjerna, och där den sk eliten erbjuder problem, reaction, solution, som är planen bakom fredagens terrorattack i Stockholm, så kommer det planerade misslyckandet av massinvandringen av människor som flyr krig och delvis är orsakat av Sverige, som har som mål att rasera det svenska samhället, för att sedan erbjuda en lösning till trygghet ( läs falsk trygghet) , INTE köpas av folket för folk är rädda, för sina liv, för ingen går säker så länge liv offras för ekonomisk vinning.

Liv är heligt, och det finns alltid ett pris att betala för att ta liv, särskilt när det tas med ett syfte som är för egen vinning.

En utvecklad medveten människa förstår även att ondska inte kan besegras med ondska, utan en rehabilitering är det bästa medlet för dessa psykopater. När psykopaten blir rehabiliterad så kommer dennes själ bli otroligt chockad över vad denne har gjort mot andra och antingen 1- självförstöras ( ingen annan blir påverkad av karma för att ha tagit psykopatens liv) eller 2- bli  slukad av ljuset (det goda) och för evigt tjäna goda syften med goda medel. WIN WIN för mänskligheten även om det är svårt att de den större bilden just nu för den som har förlorat sin nära och kära.

”Framtidsstaten ska spira fram i den enskilda människans tankevärld.” (Martinus, ”Dom och beskydd”, Kosmos 11/1993. I den andra delen av serien ”Det kommande världsriket” samtalar Ulf Sandström och Pernilla Rosell om samhällets syn på brott och straff, hur denna syn har utvecklats genom tiderna och hur den kommer att fortsätta mot en ännu mer human syn i framtiden. 

Enligt Martinus världsbild är det viktigt att inse att vi inte kan bekämpa mörker med mer mörker. Vi måste komma bort från strafftänkande och i stället utveckla ett samhälle som ska beskydda och utveckla alla sina individer, både dem som vill leva i fred och demokrati, och dem som ännu inte har utlevt brottsliga tendenser.  

Eftersom samtalet, som var planerat sedan tidigare med detta ämne, spelades in dagen efter att Stockholm drabbades av ett terrorattentat på Drottninggatan, reflekterar Ulf och Pernilla även kring denna händelse, hur det känns när en omvälvande händelse inträffar i ens närhet och hur vi kan få stöd i Martinus texter för att fortsätta arbeta i hopp och kärlek för ett humant samhälle och en ljus framtid.”

http://kosmologipodden.libsyn.com/avsnitt-34-det-kommande-vrldsriket-del-2-mrker-kan-inte-bekmpas-med-mer-mrker-synen-p-brott-och-straff

För en som önskar evigt liv är ju alternativ 2 att föredra och så länge själen inte har självförstört går det alltså att göra rätt i framtiden och vara en del av den gudomliga kraft som vi springer ur. Universum har en plan, även om Universum kan vara oberäknelig och det ser vi i hur universum expanderar på ett sätt man tidigare inte beräknat. Detta är den sanna lagen, och även om människors orätta handlingar förstör och påverkar magnetfältet runtom, kommer den eviga energin finna sin väg till sin gudomliga plan.

För den som vill göra en djupdykning i sann Lag kan jag rekommendera Manley P Halls föreläsning om de sju lagarna som råder över människan liv och orsak och verkan: Manly P. Hall – The Seven Laws Governing Human Life

Önskar dig en god kväll,

S.

Annonser

4 thoughts on “De goda människorna vinner alltid….

 1. Sannerligen en utmärkt syntes – tack!

  Jag har varit i tagen att skriva något liknande, men nu slipper jag ju det – länkar till dig istället! (Jag hade dessutom inte kunnat gjort det bättre själv!)

  Härligt att du länkat både till Ken på Redefining God, Martinus, NewsVoice och Alex Jones. Trist att Manley P Halls inspelningar är så dåliga ljudmässigt. Jag orkar tyvärr inte lyssna på dem, men säkert inte särskilt många så ljudkänsliga som jag, så jag rekommenderar den varmt…

  Ja, de goda människorna vinner alltid. Mången autentiska Jesusar (sanningen) har korsfästs längs vägen, dömda av de av illusionisternas kontrollerade och hjärntvättade folken till förmån för mördare och bedragare som frisläppts. Många tjuvar och mördare som Barrabas (lögnen) har gått fria för att deras medmänniskor inte begripit bättre. Nu får det vara slut på det! 🙂

  Kram och Glad Påsk!

  ❤ C.

  Gilla

 2. Ping: Etablissemangets intresse för Autentopia… | Autentopia – 2061

 3. Tack för länken till ditt blogginlägg! 🙂
  Eftersom vi nu vet vilka som besöker Autentopias skrifter får ju alla påskjudas (offentligt anställda läsare) chans till reflektion ännu en gång 🙂 Kanske dessa även i samband med den symboliska uppstigelsen smittas av en förhöjd medvetande frekvens!
  Det lär ju vidare komma en hel del event i april som är en viktig del av upprullningen av den ekonomiska kraschen som är närma nu och som kommer att skaka om ett och annat medvetande som missat alla tidigare möjligheter till insikt!

  En stor påsk-kram från En Stella.

  Gilla

 4. Det är sant att den synliga kraschen kommer att innebära ett dramatiskt uppvaknande för många. Rullat på i kulisserna har den ju gjort sedan 2007, men bubblan har kontinuerligt pumpats tillbaka av kvantitativa lättnader. Etablissemanget hade sannerligen behövt ett världskrig för sina syften, men det blir ju lite dumt när mängder av redan medvetna människor förutsäger vad som ska hända i nästa akt på teaterscenen. Complements to Internet… 🙂

  ❤ C.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s