Autentopias senaste suveräna inlägg inklippt nedan

Igår publicerade NewsVoice en artikel om Martin Armstrong…

…d v s en av mina favoritanalytiker vid sidan av t ex Ken på Redefining God och Rolf Witzsche på Ice Age Ahead.  I samband med att dokumentären The Forecaster sändes på SVT så skrev jag  ett inlägg i augusti 2015. Du hittar artikeln i NewsVoice inklistrad i sin helhet sist i detta inlägg, och i artikeln finns en länk till den mycket sevärda dokumentären.

Det MA kallar den sjätte vågen, skulle antagligen den med religiösa referenser kalla ”ändens tid”. Det är fram till år 2033 som globaliseringsprojektörerna, profitörerna av den urartade privatiseringen och de plundrande, med sina ofta degenererande produkter,  storbolagen har på sig innan deras exklusiva guldbubbla spricker och överskottsparadigmet övergår till ett behovsparadigm. Det kommer att innebära att piratskeppet gör en 180 graders sväng och detta i sin tur för med sig stora värderingsskiften. Jag har listat dem förut, men här kommer de igen:

Överflöds/bristparadigmet                                Autentiskt paradigm – Autentopia

Materialism                                                                     Idealism

Maskinism (rationalitet)                                               Humanism (djur & natur inkl.)

Girighet, parasitism                                                        Rättvist penningsystem

Kortsiktig lönsamhet                                                      Långsiktig mening

Hierarkism                                                                        Självorganisering

Representativ demokrati                                               Direkt demokrati

Myndighetsexpansion                                                    Myndighetskontraktion

Konsumism                                                                       Kreativitet

Individualism                                                                    Individualitet

Enfaldig förslagenhet                                                      Mångperspektivistisk intelligens

Förpuppning                                                                       Social gemenskap

Rovdjursmentalitet                                                            Empati

Utanförskapsretorik                                                          Basinkomst

Någon kanske undrar varför jag kallat det föreliggande paradigmet för både ”Överflöds- och bristparadigm”, och svaret är att det belyser paradigmets uppbyggnad, d v s den ständiga kampen, polariseringen mellan olika konstruerade grupperingar. Kampen om den materiella kakan. I ett autentiskt paradigm kan inte en sådan kamp uppstå, eftersom kakan inte finns. Det autentiska tillståndet innebär att individen skapar sina materiella värden utifrån sina autentiska behov, och istället för att slåss om kakan, så hjälper de varandra att uppnå varandras behov. Detta är oerhört svårt för de flesta att förstå idag, förty vi har fostrats in i ett urartat materiellt system där humanism är en sällsynt fågel och girigheten kläcker nya ägg generation efter generation. Övergången blir svår för de som helhjärtat dansar kring guldkalven, men lättare för de som bara gör det i egenskap av monopolpjäs, men har sin mänsklighet kvar i det privata.

Från 2037 förväntas enligt Martin Armstrongs cykelanalys människan i bästa fall och ta sitt förnuft till fånga och det torde då betyda att säga tack och hej till centralbanksystemet, illusionsjuridiken och framför allt till det representativa politiska systemet. Politikerna är ju den ruttna länken mellan etablissemanget och valboskapen, vilka röstar för sin egen undergång valår efter valår. Inte för att det spelar någon roll vilket parti de röstar på eftersom en röst på vilket som helst av de etablerade partierna är en röst på centralbanksystemet, utan problemet är att de alls röstar.

Låt säga att vi 2037 är redo att starta om vår tillvaro – med kryptovalutor och lokala valutor, med en konstitution och en lagstiftning som ser ut så här:

Samt förstås det allra viktigaste – en omstart omfattande direkt demokrati!

Jag brukar se dessa parametrar som tre spakar, vilka den globala eliten håller fast kontrollen över så att knogarna vitnar. Slaget om kontrollen över penningsystemet står nu. Det är ingen slump att allt fler övergår till kryptovalutor och metaller samtidigt som en BIS- och centralbankskontrollerad valutareset står för dörren.

Nästa slag blir det om illusionsjuridiken, där bolagsstatens domstolar och myndighetsförtryck genom de pågående självdiskrediteringarna vilka staplats på hög och det till slut blir så uppenbart att en blind kan se att det är bankirerna som bestämmer vad som är rätt och fel – inte lagen såsom de systemtroende gärna föreställer sig i sin enfald. Särskilt de som är avlönade av bolagsstaten förstås…

När folket slutligen upphör med sitt fjäskande vid valurnorna vart fjärde år, så upphör också den representativa demokratin. Det är den teater där bankirerna tilldelar sig själva – genom Bilderbergkonferanserna – sina marionetter. Eftersom Annie Löf blev inbjuden i år så kan vi med lätthet räkna ut att hon utsetts till huvudrollsinnehavare inför valet 2018. Undrar om hon fattar själv hur illusionen där hon studsar runt med sin monopolpjäs är konstruerad? Eller ens ser att det är en illusion?

2037 resonerar väldigt väl med min intuition och därför också med den autentopiska texten. Jag gör inga cykelanalyser utan använder mig av min intuition. Sedan 2004 är den synnerligen aktiv. Det var det året då Autentopia som idé och berättelse landade i mitt medvetande som om någon laddat upp en fil. Därefter följde drömserier som utspelar sig i 1960-talsmiljö när de är profetiska, och jag vet årtalen eftersom människor i min närhet dyker upp i drömmen när de är i en viss ålder. I den dröm där överflöds/bristparadigmet slocknade var min äldste son 45 år. Det framträdde som en outtalad visshet i drömmen. Därmed kunde jag veta att årtalet var 2036.

Jag har också haft en intuitiv visshet om att en ny istid är faggorna, och när jag hittade Rolf Witzsche och hans texter och filmer (se länk ovan) så visste jag att jag hittat min referens. Över sommaren ska jag uppdatera det pågående författandet av Autentopia – 2061, så att del 1 blir komplett.  Del 2 rullar genom att jag nu examinerat min kandidatuppsats och kan börja på masterstudierna till hösten. Ett steg närmare avhandlingen om den autentiska läroplanskoden – eller kanske snarare rekommendationer för det frivilliga bildningsväsendet, och för föräldrar som föredrar att hemskola sina telningar på ett eller annat sätt. Del 3 rullar genom kontinuerlig förkovran avseende historieförfalskningen och vetenskapsförbryllningen.  Ja minsann, det rullar på…

…i Kärlek, Fred och Skapande Frihet, och detsamma tillönskas läsarna liksom en fin helg! 🙂

❤ C.

———————————————————————————————————-

Martin Armstrong: Slutkampen mellan demokrati och ett företagsstyrt diktatursamhälle sker nu

2
1082

The Sixth Wave - Martin Armstrong

Torbjörn Sassersson 15 juni 2016 - Foto: Anna BöhlmarkEKONOMI. Finansfamiljerna och den predatoriska kapitalismen håller på att sluka världen, anser en av världens mest kontroversiella ekonomer, Martin Armstrong. Han fängslades av den amerikanska regeringen för att han vägrade ge ifrån sig algoritmer som kan förutsäga ekonomiska kollapser och krig. Hans öde finns dokumenterat i filmen ”The Forecaster” som sändes på SVT för ett par år sedan. Idag är Armstrong fri.

Text: Torbjörn Sassersson

Under den sjätte vågen kulminerar vad som började som den första vågen år 1727 i Frankrike. Nu sker en extrem ökning av de privata makternas kontroll i världen, vad som populärt kallas för globaliseringen, privatisering av allt i samhället. Utvecklingen kulminerar år 2033, anser Armstrong, som byggt upp sina ekonomiska ”confidence model” baserad på historiska data.

Martin Armstrong säger att vi nu är inne i en avgörande våg. Vad som kommer ut av denna utveckling är antingen verklig demokrati eller ett helt företagsstyrt diktatursamhälle och han menar att Washington gör allt för att lyckas skapa denna diktatur.

Armstrong menar att socialismen stjäl från folk och att korruption går på högvarv inom den amerikanska regeringen. Det har sänkt levnadsstandarden, vården och utbildning.

”Socialism has been robbing the people to further the corruption in government. It has lowered the living standards and has subsidized education and medicine to the point where they no longer need to be competitive. These are two areas that will need serious reform. Tracking money and people will not prevent the demise of the political-economic system we find ourselves within. What comes after this crisis is the unanswered question.”

Ladda ner hela dokumentären eller se online

NewsVoice kommentar

Om historiska data upprepar sig efter tidigare trender kommer superkapitalismen att kollapsa runt år 2037, enligt Armstrongs modell, för att därefter gå över i en ”public period” där människors intressen sätts före kapitalismens, men framtiden är inte avgjord. Kapitalisterna har aldrig haft större makt än idag och allmänhetens intressen kan säkert åsidosättas om allmänheten tiger still.

Swisha Sassersson valfri summaEn sak är klar. En revolution mot finansfamiljernas makt kommer inte att starta i Sverige. Svenskarna har förlorat förmåga att se annalkande faror. Vi föredrar hemmets trygga vrå och TV-tittande på fåniga underhållningsprogram.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max ca 300 ord och tre externa länkar. Läs mer

Kost och yoga för smärtlindring

Kost som lindrar smärta

I uppföljaren till ”Hjärnans Långa Liv” av DS Khalsa behandlas ämnet smärta och serotonin är en viktigt komponent som lindrar smärta.
Eftersom jag inte mådde bra av den tetracykliska medicinen Saroten som skrevs ut för att i låg dos läka i ryggmärgen och hjälpa mot smärta utan istället fick svåra ångest attacker av medicinen så bestämde jag mig för att åter gå tillbaka till den naturliga vägen av läkning.

Inflammationsvärdena var så gott som obefintliga nu och jag slutade med ALL medicin inkl Cimzia som är en TNF hämmare i sprutform men med risk för MS som biverkning, inget jag har lust med.

Som tillägg till det program jag redan varit på över 2 månader med näringstillskott etc så åkte jag till familjens stuga med daglig bastu, långa dagar utomhus i trädgården där jag gjorde småsaker men det är den friska luften i naturen med tallskog som omgivning som var huvudsaken och att jag i lugn och ro kunde utöka min förmåga att vara aktiv. En bastu innan läggdags varje dag bidrog till en avslappnad sömn och i slutet dvs efter en månad av vistelsen sov jag inte längre till 8-9 utan började vakna redan runt 6 tiden och utvilad! Att sova middag har jag ännu inte kunnat vara utan.

Nu tillbaka till seratoninet som kroppen kan producera själv och med hjälp av kost kan man även öka bildningen av ämnet.

Tryptofan som finns i havregryn, pumpafrön, chiafrön och jordnötssmör, finns även i ost och köttprodukter men eftersom jag äter en vegetarisk kost fokuserar jag på de födoämnen som är från växtriket, ärnett utgångsämne vid kroppen tillverkning av serotonin och melatonin som har en betydelse för sömn och avslappning samt stämningsläget samt smärta.

För att främja serotonintillverkningen bör man även äta socker eller stärkelse först sedan protein. Det har alltså betydelse även hur / när man äter. Jag designade därför lite olika menyer för att slippa tänka på vad jag ska äta när. Kvällen är det bra att äta kolhydrater åter för att producera serotonin och tex en havregrynsgröt med pumpafrön och mandelmjölk på kvällen är enkelt och perfekt för saken!

Smärta är inte psykiskt, det sitter i hjärnan!

Näringsämnen som motverkar inflammationer är även bra för smärta.

Så genom att börja läka hjärnan och bygga upp den igen, för den är en muskel och kan tränas precis som alla andra muskler, kan man minska smärta oerhört. Jag är nu såpass läkt att så länge jag inte stressar eller överbelastar klarar jag av mitt dagliga liv hemma rätt bra!

Nästa utmaning är nu att försöka med lite mera krävande fysisk aktivitet för att bygga upp kondition och uthållighet. Jag har skapat ett yoga program utöver de medicinska och meditativa övningarna som ska börja stärka kroppen.

Lite men varje dag är planen och jag börjar med Solhälsning A, 5x på morgonen i 2 veckor och vecka 3 ökar till 10 x, samt ett kort yinyoga program för övre delen av ryggen på ca 10 minuter på kvällen. Jag har AS ( Spondylartrit ) och ryggen behöver extra uppmärksamhet särskilt den övre delen vid skulderbladen som är ett problemområde för mig.

Jag fortsätter alltså min självläkning, och det går framåt, om även SAKTA, men, jag resonerar så här, det som tog 50 år att skapa dvs kraschen av min kropp och hjärna, kan inte byggas upp på 180 dagar och det måste få ta den tid som behövs. Framförallt är jag gladare i dag och känner att jag har lust att leva igen och smärtan börjar bli hanterbar så länge jag inte stressar eller överanstränger mig.  Bara det har gjort att min livskvalitet har förbättrats och jag tycker nu att det är roligt att ta ansvar för min hälsa och fortsätta vägen till ett bättre mående!

Så ge inte upp, utan var konsekvent och fortsätt med små steg…. ett i taget… och dessutom får man en yogalektion gratis på köpet i tålamod!

Här kommer yogaprogrammen i skrift, jag ska framöver göra video av dessa pass men för nu får den som vill pröva på ta hjälp av någon annan.

Kram,

En; S ❤

Yoga för en mjuk rygg.

 1. Ligg i Savasana 10 AT genom näsan in och ut.
 2. Sträck båda armarna över huvudet bak ned i golvet andas in, för tillbaka armarna längs kroppen andas ut 5 AT.
 3. Dra upp båda knäna till magen och gunga lite fram och tillbaka och sida till sida, pressa in knäna mjukt till magen och håll 10AT. Kom ur positionen.
 4. Dra upp höger knä mot magen, vänster ben ligger kvar i golvet, pressa in mot magen, håll 5AT, sträck upp rakt i luften flexa foten, händer bakom knä/vad/lår, håll 5 AT.

  Upprepa motsatt ben.

 5. Sträck båda armarna över huvudet bak ned i golvet andas in, för tillbaka armarna längs kroppen andas ut 5 AT.
 6. Halvbrygga, ta tag med händerna vid fötterna, håll 10 AT.
 7. Savasana 5 AT.
 8. Rulla till höger och pressa upp och kom till alla fyra. Katten / Kon 5 AT. Barnet 5 AT.
 9. Hunden med böjda knän, gå 1 minut på plats, sedan stå i hunden med böjda ben 10 AT.
 10. Barnet, 10 AT.
 11. Sitt på knäna med baken på hälarna. Huvud böj sida till sida fram och bak, nack rullningar höger vänster.
 12. Händer på axlar, små cirklar till att börja med öka vartefter rulla framåt sedan bakåt, sedan skaka på axlarna (shoulder shrugs).

Nu är kroppen lite varm och mjukare samt har fått lite syre i musklerna.

 1. Sitt på knäna med mellanrum mellan knäna, barnet, armar bakåt, panna i golv eller på kudde/filt, andas genom näsan med stängd mun, långa mjuka andetag, håll 5 min.
 2. Kom upp på alla fyra, katten/kon 5 AT.
 3. Alla fyra, sträck höger arm under kroppen bakom vänster arm till sidan i golvet och samtidigt kom ned med huvudet med höger kind i golvet (kudde) dra över vänster arm över huvudet, raka höfter, håll 5 min. Katten/Kon 5 AT och byt sida och upprepa inkl katten /kon.
 4. Kom upp och sitt med benen rakt fram. Böj frammed rundad rygg, kryp framåt på golvet med fingrarna, hakan mot bröstkorgen, håll 5 min, långa djupa andetag, låt kroppen böja isg i egen takt.
 5. Ligg på rygg, fötterna bakom rumpan, fäll benen till höger, armarna rakt ut, huvudet till vänster, lägg vänster ben över höger om du vill, håll 5 min, byt sida och upprepa, krama båda knäna mot magen och gunga lite.
 6. Savasana 15 min.

Video Solhälsning A instruktion:

 

 

Tre Lektioner i sann Kabbalah

En kort introduktion om vad sann/riktig Kabbalah handlar om av Doreen Ellen Dotan Bell i 3 videoföreläsningar nedan ( inte den falska förvrängda versionen som spridits vilt de senaste åren).

”Kabbala is the Torah’s expression of the way the world works. Removed from its source, it’s a lot of rubbish. (First in a series.)http://www.aish.com/sp/k/Kabbala_1_What_Is_Kabbala.html

http://www.aish.com/sp/k/

I länken ovan finns en serie om vad Kabbalah är och tolkningar/förklaringar av olika begrepp som används i Kabbalah på hebreiska. Det är en bra början att samtidigt börja undersöka och lära sig hebreiska och hur språket fungerar.

Ord och bokstäver har ett numeriskt värde och ibland dubbla meningar. Därför är det inte alltid möjligt at bara läsa en mening eller ord och tro att den sanna fulla djupa innebörden är förstådd med att endast läsa. Tidigare kunskap, livserfarenhet, studier i ämnet med mera är även av stor vikt till ökad förståelse.

Moral är ett nyckelord till förståelse och G-d.

❤ S.

 

Hela hjärntrötthet och depression naturligt

Jag fick efter ett långvarigt inflammationstillstånd i min kropp pga reumatisk sjukdom som inte kunde behandlas optimalt med skolmedicinen pga cancerceller i kroppen en utmattningsdepression.
Jag läste Dharma Singh Khalsas bok – ”Hjärnans Långa Liv” och fick en inblick i hur pass skadligt det är med långvariga höga kortisolhalter i hjärnan som helt enkelt fräter sönder nervbanorna i hjärnan och kopplingarna fungerar inte neurokemiskt, och detta har förödande konsekvenser som för mig tog form i utmattning, depression, noll tolerans för varken kroppslig eller mental stress, oförmåga att fokusera tankemässigt och kroppsligt.

Min livsgnista försvann helt och även all min förmåga till initiativ. Jag levde som inlindad i ett mörkt tungt täcke och min önskan var att slippa vakna upp igen någonsin till detta värdelösa liv och till slut brydde jag mig inte ens om att jag inte hade någon livslust kvar och kapitulerade till ödet att leva som en grönsak i ensamhet.

Min räddning har varit min hund, för kärleken till honom har tvingat ut mig även de dagar allt jag orkat göra är att gå utanför huset 3 gånger och sätta mig ned och kasta boll en stund så att pälsklingen skulle få sina nödvändiga behov uträttade. Två år innan detta tillstånd klev jag upp tidigt runt 5-6 tiden och yogade och promenerade mellan 6-10 km varje dag. Det var obegripligt för mig hur jag hamnat i detta töcken efter att trots en reumatisk sjukdom som jag lidit oerhört av ändå klarat av heltidsstudier samt ett aktivt liv.

När jag blev som värst återstod bara att ta hjälp av familjen, inte för min egen skull utan hunden. Jag orkade inte tillgodose hans behov längre och insåg att jag behöver hjälp. Jag har tur som kunde luta mig mot min familj och de stöttade mig till att få den hjälp inom vården som är tillgänglig till att börja med.
Efter att jag behandlat den reumatiska sjukdomen och inflammationsvärdena sjunkit till obefintligt kvarstod dock värk och utmattning med depression. Jag fick psykofarmaka mot värk/depression i låg dos men efter 3 månader började jag få ångest som jag bara kan härleda till PF. Jag trappade ned och slutade med den helt. Bad läkaren skriva ut melatonin till kvällen för att underlätta insomning eftersom sömnrutiner är vitala för att läkas. Melatonin är även ett antioxidant!

Jag tog tips om ytterligare näringsämnen ur Hjärnans Långa Liv och började även med Guldmjölk dagligen och började med små promenader dagligen. Jag hade som mål att oavsett hur jag mår ska jag klara en 10 minuters promenad varje dag. Sedan ökade jag lite sakta med tiden samt började lägga in korta yoga pass med andningsövningar och meditation.

Nu har det gått ca 2 månader och jag har börjat få stunder där jag inte känner med helt död och deprimerad och jag orkar längre promenader även om jag måste vila i promenaden samt att mina dagliga uppgifter i hemmet börjar fungera någorlunda igen.

Stress klarar jag däremot inte av att hantera öht i dagsläget och hjärnan stänger av helt som hare som konsekvens att även kroppen slutar fungera när jag stressas. Stressen kan komma från för hög kroppslig eller mental belastning, ljud, ljus, krav som känns omöjliga, och en trötthet som dimper ner som en klar blixt och är förlamande sätter in och det finns bara ett läge som jag klarar av då och det är att lägga mig ned och vila minst 2-3 timmar, oftast slocknar jag omedelbart också. Är jag inte i hemmet och detta sker börjar jag gråta och det enda jag kan tänka på är att komma hem i säng snarats möjligt.

Den glada nyheten är att detta sker mindre ofta nu och jag har lärt mig att lyssna på signalerna som visar sig innan detta sker i att jag blir uppskruvad och att det börjar värka i kroppen. Om jag då vilar direkt en timme eller två kan jag ibland slippa den totala kraschen där jag däckar några timmar och även är orkeslös efteråt resten av dagen.

Förändringen mot det bättre och en klarare hjärna kom efter några veckors konstant användning av guldmjölk där gurkmeja är ämnet som verkar mot inflammation som är helt suveränt för mig med en reumatisk sjukdom. Jag märkte en förbättring generellt i kroppen och sjukdomskänslan minskade, samt att magen förlorade den uppblåsta verkan.

Jag har en lång väg att gå och jag fortsätter med guldmjölken samt tillskott av andra näringsämnen och jag har precis även börjat med lite mer dynamiska yogaövningar!

DSC_0772.JPG

( Bilden är ur boken Hjärnans Långa Liv -ISBN9789177384861 )

Gurkmejans verkan är utomstående och det har man vetat i dekader och Auyrvedans läkekunskaper kan jag rekommendera till alla som ett komplement eller i sig själv!

Recept med gurkmeja drycker nedan:

Recept Guldmjölk

Ingredienser

Gurkmejapasta
1/2 dl gurkmeja
1 1/2 – 2 dl vatten
1/3 tsk svartpeppar

Håller i ca 2 veckor i kylskåp.

Guldmjölk
1 tsk gurkmejapasta
3 dl valfri, osötad mjölk (tex havremjölk)
ca 1/2 tsk mald kardemumma
1/2 tsk flytande vaniljextrakt
en nypa cayennepeppar
en nypa svartpeppar
1 tsk ekologisk, kallpressad kokosolja
1/2 tsk honung

Gör så här

Börja med att koka ingredienserna till gurkmejapastan på svag värme i cirka 10 minuter.

Guldmjölken
Låt 1 tsk gurkmejapasta sjuda i en kastrull ihop med mjölk och kryddor på låg värme under omrörning i någon minut tills drycken börjar ryka. Tänk på att måttet för kardemumma kan variera beroende på om du maler kardemumman själv eller köper färdig. Ta lite i taget och smaka av. Ta av kastrullen från plattan och rör i 1 tsk kokosolja samt 1/2 tsk honung. Söta mer efter behag. Drick omedelbart och rör om då och då. Guldmjölk kan med fördel drickas 1-2 gånger om dagen, gärna på kvällen.

http://kurera.se/antiinflammatorisk-guldmjolk/

”In case you didn’t know, Turmeric is one of the best natural remedy for a lot of diseases. It has anti-inflammatory proprieties, alongside with antioxidant, anti-bacterial, anti-viral and cancer-fighting ones. Furthermore, it has been shown that in treating depression is even more effective than any other conventional drugs out there. Today we are going to concentrate on the ability of turmeric to help combat depression.

Turmeric as a treatment for depression

The benefits for your health of this super root are extraordinary. It lowers the risk of heart disease, keeps your brain healthy and the research conducted has also shown that it helps lift depression, as already mentioned. Curcumin (the active ingredient in turmeric) has the same effects as a prescription medicine called fluoxetine (the generic form of Prozac). Additionally, Turmeric, contrary to prescription drugs for treating depression, has no adverse effects on your health, as the clinical trial on major depressive disorder (MDD) has revealed.

Dr. Ajay Goel, Baylor Research Institute and Charles A Sammons Cancer Center, Baylor University Medical Center and study co-author, said about the active ingredient in turmeric: “It is a novel and surprising application for this natural medicine. People with depression have higher levels of inflammation in the brain. Also, people with depression have lower levels of neurogenesis in the brain, meaning they make fewer new brain cells than people with no history of depression. Curcumin is both a potent anti-inflammatory agent and a powerful stimulator for neurogenesis.”

For reducing inflammation in your body, you can always add some turmeric to your recipes.”

Turmeric Lemonade (for 4 servings)
Ingredients:

 • 4 cups cold filtered or sparkling water
 • 2 tablespoons freshly grated or powdered turmeric
 • 4 tablespoons of 100% maple syrup, honey or Stevia if you are avoiding sugar
 • Juice of 1 1/2 lemons or limes
 • Juice of 1 blood orange (optional)

Instructions:

Mix all the ingredients into a small pitcher, stir and serve with a slice of lemon as a garnish.

http://www.goodshomedesign.com/lift-the-fog-of-depression-and-keep-it-away-with-this-turmeric-lemonade/

Unslaved Podcast med Matt Presti

”Within the Wave lies the secret of all Creation

From the viewpoint of the undivided reality our 3D existence seems like an illusion. From our 3D viewpoint, the reality of the undivided stillness seems unbelievable and unfathomable. – Walter Russell”

Vi är skapare och detta förklarar Matt Presti väl i Unslaved podcasten nedan. Att det finns en manipulation som får oss att se världen i en ond skepnad handlar om mindcontrol av en kabal som har förlorat och snart kommer vi att se vårt egna inre ljus så starkt att deras dimridåer inte längre kan lura oss.

Podcasten är även en pedagogisk introduktion till Walter Russels läror utan att vara ”New Age” besudlad men inte heller så akademisk och vetenskaplig att den är svårbegriplig.

För den som vill göra en djupdykning läs på Walter Russells Hemsida.

Uppföljare: https://www.youtube.com/watch?v=3msD0e52jEE

Doreen Dotan Bell om Programmering

Programming

While just about everyone is generally programmed, the processes are called enculturation and acculturation in pre-industrial societies but employ in post-industrial societies, specific programming is generally carried out on individuals with an IQ of at least 130 who generally possess certain hereditary backgrounds.

Blondes and redheads with blue or green eyes are most susceptible to programming. That is the real reason that they are favored by D’Powerz Dat Be and why we have all been taught that that is the height of beauty – thus setting them up as models to emulate. There’s something humorous about emulating someone who is more programmed than you, thus emulating behavior that is more artificial than yours might be if you were not emulating them. D’Powerz Dat Be have weird senses of humor.

You may assume that you’ve been the target of specific programming if you hail from progenitors that have blonde or red hair and blue or green eyes, even if you don’t – like me. I’ve been subjected to heavy programming, because I am a Bell, one of the 300 families. I was able to flip the finger at the vast majority of it partly because my branch of the family got far enough away from the controllers that we picked our own names and my name contains the word ‘rebel’ in it, as does my Paternal Grandmother’s. Some of the programming I was not able to overcome and I have to fight it continuously, which saps much of my stamina. Nobody subjected to specific program gets away unscathed. Much of it is accomplished with trauma. That’s they way they do things.

If, when you are faced with information that should make you think, urge you to research, compel you to pro-act, act in your own self-defense and defense of other sentient beings, you instead react with:

fear or feelings of insanity – this is the big one
depression
fatigue
feeling helpless
shutting down your emotional structure and going into (illusory) super-rational mode
feeling physically unwell
feeling spaced out or unreal
going into denial, including irrational rejection of solid evidence
feelings of aggression
ridicule
thinking: I need a drink, tranquilizer, migraine pill, to eat something…

then, tag, you’re it.

But it can be overcome.

In order to find your triggers, look at your talents and abilities.

Those talents and abilities have systematically been taken out of your control, except insofar as they help make a wage slave and/or tax payer of you.

The reason that the responses that would naturally engage your talents and abilities have been programmed to have you react inappropriately should be obvious. They don’t want you to be able to use your God-given gifts to defend yourselves against them or to be able to build a world that is not in keeping with their program.

Your abilities and talents were not destroyed, just put beyond your ability to access them easily, because when the time comes that they need your particular talent or ability, they want to be able to trigger you to act in their interests and in the ways they’ll determine. You were programmed to react positively to certain stimuli, the most common of which are ”fnords”, but there are other triggers, like smells, color combinations, EM waves carrying a signal you can pick up unconsciously.

You can, if you do not have implants in your brain, as the most hapless do, fight your programming.

It’s a painful, protracted battle, but it can be won.

P.S. Paradoxically, the ”paranoia” of being aware of this is the sanity of overcoming the programming.

It’s *a whole lot* crazier when, faced with evidence of your own immanent destruction, to react with one of the responses listed above.

Expect to feel you’re losing your mind when you start to consider this material, and for quite some time thereafter.

In a sense, you are.

But that’s desirable.

What you’re losing is your programmed mind. We’ve all been taught that going outside of certain boundaries of inquiry is insanity and we feel the fear of insanity whenever we begin to inquire into what D’Powerz Dat Be don’t want you to know. That is general, one-size-fits-all programming (you can imagine how sophisticated the specific stuff is).

Let yourself lose that mind. It’s not worth keeping. It was never really yours to begin with. It was never who you really are.

There is someone, someone far more wonderful that you now imagine, under that personality that implanted in you through years of psychological and emotional torture.

You’ll find yourself under that. The real you was not erased. It was simply suppressed. It’s there.

Don’t be afraid.

D2

Varför dina tankar måste vara dina egna reflektioner över dina äkta känslor.

En klockren analys om hur tankeslaveriet fungerar. Detta bör ses direkt i den form DDB har förklarat för att förstå detaljerna. Jag på svenska skulle inte kunna redogöra för saken i översatt form korrekt.

”Theology for Grown-Ups – Self Mastery ”

By Doreen Dotan Bell

Published on Jan 30, 2017

There comes a time when things are so bad, when ambient reality is so nightmarish and horrible, that accurate description of circumstances cannot help. There is no more sense is being perceptive and analytical and reporting objectively an in an informed manner. That is only adding more noxious spirit to an already toxic environment. It serves only to discourage and drives us to despair.
At such times, speech cannot be used for description anymore – but only for reinterpretation and editing.
When everything around is sinking into oblivion, our spirit must elevate with buoyancy.
It is then that we must be in control of our emotions enough to be able to control our speech so that we speak only encouragement and strengthening. Under such circumstances Wisdom resides not in pronouncing detailed analyses of what is, because those descriptions are nothing but negative, the more accurate, the more negative they are – but, rather, we must use our speech to describe how things can become.
That time has come.

https://www.youtube.com/watch?v=n-dz5Km16OQ

ASTRA ZENECA DJURPLÅGARE OCH MÖRDARE!

Här är ansiktet som stolt paraderar och är ansvarig för DJURPLÅGERI av högsta sort!
Jan-Olof Jacke – VD för AstraZeneca AB
image

100 beaglehundar utnyttjas just nu i ett försök på Astra Zeneca i Mölndal. I försöket får hundarna t.ex. andas in substanser via ansiktsmasker, något som ger hundarna obehag och försvårar deras andning.

Först får hunden i sig en substans, detta sker genom injektion i ven eller under hud, via munnen med sond till magsäcken eller via inandning (som då sker via en mask som hunden får andas genom). Dosering kan ske 2 gånger per dygn i en månads tid.

Efter doseringen börjar andningsregistreringen. Forskarna vill se hur substansen påverkar hundens andning och organ. Hunden tvingas först att sitta stilla i 15-30 min och andas genom en mask som en av forskarna håller framför hundens ansikte. Efter det får den andas genom masken sex gånger per dag, tio minuter varje gång. Det här medför självklart obehag för hunden. Sedan fortsätter andningsregistreringen genom att hunden får ha på sig ett band runt bröstkorgen och genom elektroder som fästs på en väst. Hunden har västen på sig i upp till två dygn, under den här tiden sker även andningsregistrering via ansiktsmask ett par gånger.
En del av hundarna tar forskarna även blodprov och urinprov från. Efter försöket avlivas de hundar med symptom som inte går över på en natt, de andra får vila 14 dagar innan de går in i nya försök. Avlivning sker genom avblödning under narkos, därefter tas organen ut.

https://www.facebook.com/Djurrattsalliansen/videos/10155324010353675/

För att försöket ska avbrytas behöver hunden uppvisa (det här är alltså biverkningar som kan uppstå):
– Dämpat beteende som inte går över (reagerar t.ex. inte vid påkallande av uppmärksamhet).
– Hunden river/biter sig själv så att sår uppstår.
– Kräkningar och/eller diarré som inte går över och resulterar i uttorkning.
– Andningsbesvär.
– Vid påtagliga ihållande kramper avlivas hunden. Vid mildare kramper observeras hunden och om det inte går över avbryts försöket.
– Viktnedgång på mer än 20 procent resulterar alltid i avlivning.

Djurförsöksetiska nämnden ändrade svårhetsgraden från ”måttlig” till ”avsevärd”, vilket är den högsta svårhetsgraden. Nämnden skriver: ”Nämnden anser att det lidande som djuren kan komma att utsättas för är av sådan art och omfattning att försöket är av avsevärd svårhetsgrad”.

http://www.djurforsoksgranskarna.se/2015/05/04/100-hundar-pa-astra-zeneca-tvingas-andas-in-farliga-substanser/

Försöket påbörjades i april 2014 och ska pågå till april 2019.

1:a MAJ FOLKRÖRELSEN YTTRAR SIG MOT SJUKFÖRSÄKRINGEN SOM INTE FUNGERAR!

 

18157475_10155630568537971_2993580193036103774_n

ELEKTRONISK 1:A MAJ AKTIVITET AV FOLKRÖRELSEN ”NEKAD SJUKFÖRSÄKRING!!!!

NU GÄLLER DET ATT ALLA HJÄLPER TILL SOM VILL ATT VI SKA HA EN FUNGERANDE SJUKFÖRSÄKRING!!!

FÖRSLAG: Mella nedan brev til de olika departementen i regeringen och om du vill bifoga din egen berättelse om du har synpunkter på hur din ansökan om sjukförsäkring har handlagts eller inte beviljats!

Skickas till:
arbetsmarknadsdepartementet.registrator@regeringskansliet.se
finansdepartementet.registrator@regeringskansliet.se
forsvarsdepartementet.registrator@regeringskansliet.se
forvaltningsavdelningen.registrator@regeringskansliet.se
justitiedepartementet.registrator@regeringskansliet.se
kulturdepartementet.registrator@regeringskansliet.se
m.registrator@regeringskansliet.se
naringsdepartementet.registrator@regeringskansliet.se
socialdepartementet.registrator@regeringskansliet.se
statsradsberedningen.registrator@regeringskansliet.se
utbildningsdepartementet.registrator@regeringskansliet.se
utrikesdepartementet.registrator@regeringskansliet.se

Till den Svenska Regeringen.
Kännedomskopia till:
Stefan Löfven, Annika Strandhäll, Ibrahim Baylan, Ylva Johansson, Magdalena Andersson, Ardalan Shekarabi, Per Bolund, Peter Hultqvist, Morgan Johansson, Anders Ygeman, Alice Bah Kuhnke, Karolina Skog, Mikael Damberg, Anna Johansson, Peter Eriksson, Sven-Etik Bucht, Gabriel Wikström, Åsa Regnér, Gustav Fridolin, Anna Ekström, Helen Hellmark Knutsson, Margot Wallström, Anna Linde, Isabella Lövin.

Med livet som insats!
Ja det blev verkligheten för Catrin Lundgren!

”Catrine Lundgren var 51 år när hon dog i den sjukdom hon ansökt om sjukersättning för.
Två månader efter hennes död kom ännu ett av Försäkringskassans avslag.
– Att kvinnan avlidit betyder ju inte att arbetsförmågan var stadigvarande nedsatt, säger Cecilia Udin på Försäkringskassan.”
http://www.aftonbladet.se/…/catrine-51-dog-ansags-fullt-arb… 2017-04-25, kl 11:01.
Enskildas egna berättelser som drabbats av att nekas sjukförsäkring finns på sidan: nekadsjukforsakring.wordpress.com

Är jag bara en siffra?
”Försäkringskassan ska även verka för att sjukpenningtalet i december 2020 inte överstiger 9,0 dagar. Samtidigt ska antalet nybeviljade sjukersättningar inte överstiga 18 000 i genomsnitt per år under 2016-2020. Skillnaden i sjukpenningtal mellan kvinnor och män ska också minska.”
http://www.esv.se/statsliggaren/regleringsbrev/?RBID=18270
PDF bifogas här: Myndighet_Försäkringskassan

Jag yttrar mig mot att Försäkringskassan inte lyder under behandlande läkares/specialisters uttalande/bedömning och ifrågasätter läkarintyg och sjukdom.

Läkarintyg ska vara grund för sjukförsäkring i den omfattning läkare sjukskriver, inte Försäkringskassans bedömning om arbetsförmåga.

Jag kräver att Försäkringskassan baserar sina beslut om beviljande av sjukförsäkring på utbildade specialisters och behandlande läkares utlåtanden som bedömning och grund till beslut.

Outbildade handläggare skall inte ifrågasätta eller uttala sig om sjukdomar, eller göra bedömningar inom ett område där de helt saknar kompetens.
Det är den medicinska kompetensens bedömning som skall ligga till grund i bedömningen om en person är arbetsför.

Jag kräver svar med vändande brev senast 1 juni 2017, med diarienummer om när och hur jag får en rättssäker försäkring vid sjukdom.

Med vänlig hälsning,
Ort Datum
Förnamn Efternamn av en försäkrad person
Mejladress eller din postadress

https://nekadsjukforsakring.wordpress.com/

Hoppas många deltar genom att uttrycka sitt missnöje till den ansvariga (den svenska regeringen) och skickar in sitt brev. Du som är drabbad eller är anhörig till en drabbad sänd gärna in din berättelse till hemsidan Nekad Sjukförsäkring och länka till sidan i ditt brev!

Du kanske undrar varför har der blivit så att sjuka nekas försäkring? Jag kom över en artikel i Expressen som visar hur det är planerat av lagstiftaren sedan länge tillbaka och systematiskt utförs lite i taget för att folk inte ska begripa. Som vanligt ligger det pengar som motiv och människan betalar med sitt liv! Jag klipper in ett citat ur artikeln nedan:

Bakgrunden till den infekterade frågan är regeringens sjukförsäkringsreform som innehöll nya tidsgränser och utförsäkring ur systemet. Reinfeldt ville göra upp med Göran Perssons politik som han menade hade resulterat i passivitet och en explosion av förtidspensioner. Arbetslinjen har varit Fredrik Reinfeldts paradord men i sjukförsäkringsreformen fick han snabbt backa eftersom den kom att innebära att även cancersjuka tvingades tillbaka till arbete för att inte riskera att bli utförsäkrade.
Regeringen har talat tyst om hur mycket som sparats i kronor och ören på sjukförsäkringsreformen. Källor i regeringskansliet förklarar det med att ”man inte vill skryta om hur mycket man sparat på sjuka”. En prognos från försäkringskassan avslöjar dock att kostnader för ”ohälsan” minskar med 13,7 miljarder kronor i år. 7,5 miljarder av besparingen ska enligt försäkringskassan vara en direkt effekt av regeringens politik och sjukförsäkringsreformen. Nästa år har besparingen växt till 17 miljarder, varav 9,8 miljarder är tack vare att Fredrik Reinfeldt skruvat åt tumskruvarna och reglerna för hur länge en människa får vara sjukskriven har gjorts om.